top of page

FÖRETAGSTRÄNING

 

 Sunlight hjälper er att motivera personal och skapa livsförändringar. Låt träning och aktivitet bli en del av företags-miljön - glad och frisk personal gör företaget! 

 

1 pass/månad 3000kr/pass 

2 pass/månad 2500kr/pass 

1 pass/vecka 1800kr/pass 

2 pass/vecka 1300kr/pass 

 

Våra duktiga coacher skräddarsyr träningspassen efter gruppens förmåga och behov. 

DINA ANSTÄLLDA ÄR DIN VIKTIGASTE TILLGÅNG

FÖRETAGSTRÄNING

REPORTAGE

 

 Nyköpings Mur & Platt AB har under två års tid avsatt en timme i veckan för friskvård för sin personal på Sunlight Gym. Varje fredag kl. 15.00 kommer arbetsbilarna inrullandes på Sunlight Hotells parkering och vår PT & Coach Sandra har förberett ett träningspass.

Hans Lindell är VD och vi har ställt några frågor:

 

Hur gick dina tankar när du tog beslutet att börja träna med din personal? 

 

"Jag tyckte att personalen började bli sliten, folk hade problem med rygg och axlar med sjukskrivningar som följd. Vi hade tidigare infört fria behandlingar hos kiropraktor och ville även göra någonting för att få ihop gruppen och skapa team-känsla."

Vilka positiva effekter ser du av träningen?

"Sjukskrivningar har minskat radikalt, folk orkar mer på arbetet, vi har mer glädje på jobbet och helt annan positiv stämning! Vi har lagt träningen fredagar 15:00-16:00. Det blev en del knorrande om den tidpunkten då folk är trötta sista eftermiddagen i veckan. Nu är det positivt och alla tycker det är skönt avslut på veckan."

Tycker du att fler företagare borde göra denna satsning, och i så fall varför?

"Fler företagare bör göra detta. Personalen mår bättre, man får sundare och gladare medarbetare. Ekonomiskt sett: vi utför detta på arbetstid med obligatorisk närvaro, träningstiden med PT kostar naturligtvis. Men vi har hämtat igen kostnaderna på mindre sjukfrånvaro och starkare personal."

Vad är bra med att träna på Sunlight Gym

"Vi gillar Sunlight Gym för kunnig personal - Sandra är grymt duktig på bra träning - bra utrymmen med möjlighet till varierande träning och gott om parkeringsplatser."

 

Sandra Iversen är PT & Coach, hur ser du på 
gruppens utveckling?

"Jag ser en helt annan typ av glädje och gemenskap i gruppen och även en träningsvilja från vissa som hade ett visst motstånd från början. Självklart finns det vissa med förslitningar och skador från arbetet. Jag anpassar därför träningarna med övningar så att alla kan delta och varierar passen med allt i från vattengymnastik till tuffa styrkepass. Fredagskänslan är på topp hos både mig och dem och veckan avslutas med mycket glädje och svett!"

bottom of page