top of page

Emma

Jag heter Emma och jobbar här på Sunlight som gruppträningsinstruktör, massör och hälsocoach.
Jag anser att hälsan alltid kommer i första hand, oavsett om du jobbar på att utveckla din träning eller kost. Men vad är egentligen hälsa för dig? Det är en fråga som jag på ett avslappnat sätt vill reda ut med alla mina klienter. Efter att länge ha nördat ner mig i ämnet hälsa har jag lärt mig att ifrågasätta många allmänna råd och rön, eftersom de många gånger förvirrar mer än de hjälper. Vad som passar Dig är nämligen lika unikt som ditt DNA och fingeravtryck. Fascinerande, eller hur? Kroppen är oerhört intelligent och försöker hela tiden berätta för oss vad den behöver, och jag vill hjälpa dig att ta tillbaka förmågan att lyssna på den.
Alla typer av klienter är välkomna hos mig, samtidigt som jag är extra ivrig att fånga upp dig som är lite vilse i din hälsoresa - du som kan behöva extra stöd, pepp, vägledning och motivation till att få till en hållbar livsstil i din vardag. Hos mig kan du släppa alla måsten och borden, all skuld och dåligt samvete. Det är viktigt för mig att du känner dig sedd, trygg och att du duger som du är.
Min egen bakgrund kommer främst från min tid som gymnast i 5 år och 3 år som nycirkusakrobat. Jag har även tränat mycket styrketräning i gym, löpning, utövat yoga i runt 7 år och många sorters dans sen jag var liten.
Jag har personligen med hjälp av bl.a. träning, kost, stresshantering och en holistisk livsstil läkt från långvarig psykisk ohälsa och utmattningsdepression.

Emma

Dipl. Hälsocoach

Pågående certifieringar:
Personlig tränare
Kostrådgivare
Massör

Utbildning

bottom of page