NY VIKTMINSKNINGSKURS

Ärade medlemmar, gäster & boende i Nyköpings kommun!

Det är med glädje och stolthet vi nu kan meddela att vi släpper ännu en viktminskningskurs denna vår. Redan den 26/3 kan du vara igång mot ett hälsosammare liv.

Senaste terminerna har vi hjälpt flera deltagare ta sig närmre sina mål med viktnedgångar om hela 13kg på dessa 10 veckor! Även om det är fantastiska resultat är vikten inte allt! Lider du av trötthet, ohälsosamma kostvanor, brist på motivation eller kanske känner du att din kropp hämmar dig i vad du vill åstadkomma? Då är denna 10 veckors-kurs något för dig!

Under dessa 10 veckor går vi in på djupet och behandlar både kost, träning & den mentala biten. Vi hjälper dig med redskap som kommer göra skillnad, inte bara under dessa 10 veckor, utan för resten av ditt liv!

Vi citerar några av våra tidigare deltagare:

"Mest förvånad är jag över att kostomläggningen får en så stor effekt samtidigt som den inte känns utmanande utan istället långsiktigt hållbar."

"Att vara en ”stängd” grupp har varig toppen! Man kommer varandra nära och peppar varandra så gott man kan! De har varit en av anledningarna till att träningen blivit rolig!"

Så, vad väntar du på?

Den 26/3 startar vi nästa 10v kurs med er coach, mig Corinne. För 2895:- ingår följande:-

2 träningspass i sluten grupp i veckan (preliminärt måndagar kl 17:45-18:45 & onsdagar 18:45-19:45)

- Kostschema framtaget efter dina förutsättningar.

- Företräde till samtliga av våra gruppträningspass samt medlemskap under kurstiden.- Stängd motivationsgrupp via sociala medier.

- Invägning/utvägning.

- Uppföljning och eventuella ändringar under perioden.m.m.

Anmälan & frågor mailas till corinne@sunlight.se

Välkomna!

Taggar:

Senaste inläggen