3D Träning för Golfare


NYHET – 3D TRÄNING FÖR GOLFARE Golfsäsongen må vara försenad men det ger bara oss större möjlighet att förbereda oss på ett säkert sätt! Har du brottats men dina svingar på rangen utan resultat? Får du smärta i rygg, höft eller axlar efter några hål på banan? Tycker du att du gör alla rätt men likt förbänat kommer du inte framåt? Då är denna intensivkurs något för dig! Se videon ovan kring varför du ska 3D träna inför golfsäsongen! ******************** Nu släpper vi vår alldeles egna intensivkurs för golfare, nybörjare som erfarna. Under 6 tillfällen träffas du i liten grupp med vår utbildade 3D tränare. Under passen går vi igenom teori och praktik kring rörelser som kommer göra att du kommer både spela bättre och detta med mindre smärta och belastning på dina leder. Första gruppen drar igång redan 19/4 kl 11.30. Vi ses under 6 veckor på torsdagar kl 11.30-12.30 Introduktionspris 895:- ********************* Som kryddan på moset går vår samarbetspartner Enjoylife in och ser till att du ska få praktisera det du lärt dig på gymmet. Därför bjuder dem dig på en gratis greenfee och en hink bollar till rangen (värde 215:-) på deras vackra anläggning ute på Skavsta Golf. Du får ett värdebevis att visa upp på banan i samband med att din första träning. Hur bra är inte det?! Anmälan sker till corinne@sunlight.se och det är först till kvarn. Vid 5 anmälningar eller färre tar vi oss rätten att ställa in kursen. Max 8 deltagare.

Senaste inläggen