TRÄNA MED OSS I SOMMAR

För oss på Sunlight är det viktigt att alla har möjlighet att träna efter sina förutsättningar. Därför erbjuder vi gruppträning och generösa öppettider hela sommaren. Kom som du är och träna för det du önskar!

Vi rekommenderar att man inte tar ett allt för långt uppehåll över sommaren då vi av erfarenhet och forskning vet att mångas hälsa går mot det sämre ju längre man väntar. Och har man väl börjat vänta vet vi att det är lätt att vänta lite till och sedan har man tappat intresset och viljan helt.

Tveka därför inte heller på att ta kontakt med oss för att få tips inför hur du håller igång i sommar.

Och, som grädden på moset, för att du ska KUNNA hålla igång i sommar presenterar vi nu vårt sommarkort! Träna så mycket du vill fram till 31/8 för 998:-. Du förbinder dig inte till något förutom att ta med dig ett glatt humör till gymmet och har full tillgång till gym, pool, jacuzzi, gruppträning m.m.

Vad säger du? Vi ses väl?

Senaste inläggen