SANDRA

 

Jag anser att träning bör vara rolig, utmanande och anpassad efter just DIG. Oavsett vad din målsättning är så kommer jag att pusha, vägleda och motivera dig hela vägen.
 

Jag som tränare lägger stort fokus på att utveckla både den mentala och kroppsliga styrkan, likväl som vi kompletterar med rörlighet, stabilitet och balans.

 

Jag har även god kunskap i vad som sker i kroppen vid stigande ålder och hittar därmed träning som passar dig, oavsett ålder.
 

”Du tränar inte för att bli yngre,

utan för att kunna bli äldre”

UTBILDNINGAR
Cert. Hälsocoach 
Cert. massageterapeut 
Cert. Personlig Tränare
Lic. Gruppträningsinstruktör 
3DFunktion Performance  

Cert. Senior trainer

Kontakta mig:
Sandra@sunlight.se 

emil tjusig bild närbild.jpg

EMIL


Träning är för mig ett tydligt sätt att förverkliga mig själv. Allt för många hamnar, rent fysiskt, lite passivt i livet och har svårt att ta sig där ifrån. Då är strukturerad träning ett underbart sätt att komma undan det, oavsett vilket motionsform eller mål som föredras.

Jag är väldigt intresserad av hur man får hjärnan med sig när man tränar och har alltid tyckt att andras prestationer är mer intressant än mina egna, att få vara med när någon besegrar sig själv är en ynnest! 

Ibland behöver vi tvinga oss utanför comfortzonen och ibland behöver vi hålla oss innanför den, beroende på vad som händer i livet. Ett bra träningsupplägg tar hänsyn till mer än bara tränade kilometer eller lyfta kilon eftersom vi är kännande varelser som behöver röra på oss för att må bra.

 

UTBILDNINGAR

Lic. Endurande personal trainer
Dipl. Löpcoach
Dipl. Friskvårdsmassör

 

Kontakta mig:
Gym@sunlight.se 

Att träna med personlig tränare gör att du kan fokusera på dig själv och din prestation medan din tränare ser till att du tränar korrekt och säkert. Oavsett om det handlar om skaderehabilitering, idrottsprestation eller bara att komma igång med din träning så har vi en lösning för dig.

Nedan kan du läsa mer om våra olika PT-paket.

Är du osäker på vad som skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig!

Samtliga av våra PT paket är giltiga 1 år från inköpsdatum. Avbokning måste ske senast 24 timmar innan din avtalade tid annars debiteras hela beloppet. 

PT SINGEL 55 MIN.

1 PT-TRÄFF 695 KR
 

 

1 PT-träff: 695:-

1 träff passar dig som vill få en genomgång av enklare maskiner
och se så du utför dem korrekt.

PT SINGEL 55 MIN.

3 PT TRÄFFAR 1895 KR
 

 

Är du nybörjare på gymmet eller önskar du ett lättare träningsschema som sträcker sig 4-6 veckor samt en genomgång av samtliga övningar passar detta paket dig. Detta paket kan även vara bra om du har något lyft eller specifik övning du önskar träna teknik på sett över flera tillfällen.

PT SINGEL 55 MIN.

5 PT TRÄFFAR 2995 KR

 

Har du en lättare nytillkommen skada du vill rehabilitera eller önskar du öva teknik med fria vikter? Då kan detta vara något för dig. Önskar du lära dig med om periodisering i din träning kan du passa på att sprida ut dessa 5 träffar över en halvårsperiod för att säkra dina resultat.

PT SINGEL 55 MIN.

10 PT TRÄFFAR 5495 KR

15 PT TRÄFFAR 7895 KR

20 PT TRÄFFAR 9995 KR

 

Önskar du rehabilitera en skada du dragits med i flera år eller komma igång med en större livsstilsförändring passar några av våra större paket dig. Här får du möjligheten att kontinuerligt följa upp din träning, kost och motivation för en långsiktig förändring.

PT DUO 55 MIN.

1 PT DUO-TRÄFF 395 KR/pers
 

 

Har du och en vän gemensamma mål?

Eller har du och din respektive
bestämt er för att komma igång med träningen tillsammans?

Prova PT DUO, det blir kul!

3 PT DUO TRÄFFAR 1095 KR/pers


5 PT DUO TRÄFFAR 1795 KR/pers
 

10 PT DUO TRÄFFAR 3495 KR/pers

15 PT DUO TRÄFFAR 4495 KR/pers

20 PT DUO TRÄFFAR 5495 KR/pers 

Osäker på vad som skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig!

Sunlight Gym är en del av Sunlight House
© SUNLIGHT HOTEL CONFERENCE & SPA AB, NYKÖPING