SANDRA

 

Jag anser att träning bör vara rolig, utmanande och anpassad efter just DIG. Oavsett vad din målsättning är så kommer jag att pusha, vägleda och motivera dig hela vägen.
 

Jag som tränare lägger stort fokus på att utveckla både den mentala och kroppsliga styrkan, likväl som vi kompletterar med rörlighet, stabilitet och balans.

 

Jag har även god kunskap i vad som sker i kroppen vid stigande ålder och hittar därmed träning som passar dig, oavsett ålder.
 

”Du tränar inte för att bli yngre,

utan för att kunna bli äldre”

UTBILDNINGAR
Cert. Hälsocoach 
Cert. massageterapeut 
Cert. Personlig Tränare
Lic. Gruppträningsinstruktör 
3DFunktion Performance  

Cert. Senior trainer

Kontakta mig:
Sandra@sunlight.se 

JONATHAN

 

Med en bakgrund som fotbollsspelare brinner jag lite extra för träning inom idrotten. Jag har under mina aktiva karriär som coach tränat flera lag i fysträning men också individer som vill ta nästa steg i sin utveckling. Att vara en coach har gett mig ökad förståelse för vad som krävs för att bli en bra atlet, både fysiskt och mentalt. Detta har jag sedan lärt mig applicera gentemot mina kunder, oavsett ålder, utgångsläge, målsättningar och träningshistorik. Därför tror jag på en bred funktionell bas som kommer hålla dig skadefri och motiverad över tid, oavsett om du är atlet eller nybörjare.

 

UTBILDNINGAR

Cert. Hälsocoach, Stensunds folkhögskola

Cert. Personlig tränare, Stensunds folkhögskola

Cert. Massageterapeut, Stensunds folkhögskola

Cert. Senior trainer

AO Power & Performance Coach

Procedos P9 – 3D-träning

Kostrådgivning

Kontakta mig:
Jonathan@sunlight.se 

Att träna med personlig tränare gör att du kan fokusera på dig själv och din prestation medan din tränare ser till att du tränar korrekt och säkert. Oavsett om det handlar om skaderehabilitering, idrottsprestation eller bara att komma igång med din träning så har vi en lösning för dig.

Nedan kan du läsa mer om våra olika PT-paket.

Är du osäker på vad som skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig!

Samtliga av våra PT paket är giltiga 1 år från inköpsdatum. Avbokning måste ske senast 24 timmar innan din avtalade tid annars debiteras hela beloppet. 

PT SINGEL 55 MIN.

1 PT-TRÄFF 650 KR
 

 

1 PT-träff: 650:-

1 träff passar dig som vill få en genomgång av enklare maskiner och se så du utför dem korrekt.

PT SINGEL 55 MIN.

3 PT TRÄFFAR 1785 KR
 

 

Är du nybörjare på gymmet eller önskar du ett lättare träningsschema som sträcker sig 4-6 veckor samt en genomgång av samtliga övningar passar detta paket dig. Detta paket kan även vara bra om du har något lyft eller specifik övning du önskar träna teknik på sett över flera tillfällen.

PT SINGEL 55 MIN.

5 PT TRÄFFAR 2750 KR

 

Har du en lättare nytillkommen skada du vill rehabilitera eller önskar du öva teknik med fria vikter? Då kan detta vara något för dig. Önskar du lära dig med om periodisering i din träning kan du passa på att sprida ut dessa 5 träffar över en halvårsperiod för att säkra dina resultat.

PT SINGEL 55 MIN.

10 PT TRÄFFAR 5400 KR

15 PT TRÄFFAR 7800 KR

20 PT TRÄFFAR 10000 KR

 

Önskar du rehabilitera en skada du dragits med i flera år eller komma igång med en större livsstilsförändring passar några av våra större paket dig. Här får du möjligheten att kontinuerligt följa upp din träning, kost och motivation för en långsiktig förändring.

PT DUO 55 MIN.

1 PT DUO-TRÄFF 760 KR
 

 

Har du och en vän gemensamma mål? Eller har du och din respektive bestämt er för att komma igång med er träning? Vi erbjuder även PT Duo för dig och en vän.

5 PT TRÄFFAR 3500 KR

10 PT TRÄFFAR 6800 KR

15 PT TRÄFFAR 9900 KR

20 PT TRÄFFAR 12400 KR

 

Osäker på vad som skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig!

Sunlight Gym är en del av Sunlight House
© SUNLIGHT HOTEL CONFERENCE & SPA AB, NYKÖPING